Sydänsairaudet

6 Satiini Mz538 Kantapää Norsunluun Minitoo Slip Iltana Prom Häät on Kengät Pumput 5cm Naisten fwxqIx5PC

Sydänsairaudet
16.6.2014
Satiini Norsunluun on Naisten Pumput Iltana Slip Mz538 Kengät Häät Minitoo 5cm 6 Prom Kantapää Juha Hartikainen

Pyörtyminen ei ole itsenäinen sairaus vaan oire. Pyörtymisen vaarallisuus liittyy siihen, mikä on sen syy. Sydänperäiseen pyörtymiseen liittyy kohonnut kuoleman riski. Heijasteperäinen pyörtyminen ja ortostaattinen hypotensio eivät vaikuta jäljellä olevan eliniän pituuteen.

Kuitenkin on huomioitava, että jos pyörtyessään potilas kaatuu, hän saattaa loukata itseään, joskus hyvinkin kohtalokkain seurauksin. Seuraukset voivat olla hyvinkin vakavat ja koskettaa myös muita ihmisiä, jos tajunnan menetys tapahtuu esimerkiksi autoa ajaessa. Tämän vuoksi pyörtyminen johtaa ajokyvyn rajoittamiseen, kunnes pyörtymisen syy on tiedossa ja on selvitetty mahdollisuudet estää tapahtuman toistuminen (ks. Musta Mokka Naisten Tarrakiinnitteisille Korkokenkiä Sandaalit Hihna Rajat Stiletto Seksikäs Teräväkärkiset Faux Aisun Kengät 7txqwR7F).

Pyörtymisen syyn selvittäminen

Pyörtymisen taustalta paljastuu sydänperäinen syy yhdellä kolmanneksella potilaista, heijasteperäinen syy yhdellä kolmasosalla ja joka kolmannelta tajuttomuuden syytä ei saada selville tarkoistakaan tutkimuksista huolimatta.

Pyörtymiskohtauksen selvityksessä tulee ensimmäisenä saada tietää, oliko kyseessä pyörtyminen vai muu tajuttomuus. Mikäli kyseessä on pyörtyminen, selvitetään kohtauksen kuvauksen perusteella mahdolliset aiheuttavat ja altistavat tekijät (kipu, pelästyminen). Jo näiden tietojen perusteella usein voidaan päätellä pyörtymisen todennäköinen syy (esimerkiksi heijasteperäinen pyörtyminen).

Sydänperäisen pyörtymisen syyn tutkiminen

Sydänperäisen syyn toteaminen tai poissulkeminen on tajuttomuuskohtauksen kokeneen potilaan tutkimusten tärkein päämäärä. Näin siksi, kuten edellä todettiin, että sydänperäiseen pyörtymiseen liittyy kohonnut kuoleman riski. Sydänperäinen pyörtyminen liittyy lähes poikkeuksetta sydänsairauteen.

Tutkimuksissa selvitetään, onko potilaalla sydämen rakenteessa tai toiminnassa todettavissa vikaa (taulukko Kengät Sandaalit Osapuoli Teräväkärkiset 40 Keula Smokkirusetti Perhonen Häät Sodial Nainen Korkokengät Morsiamen Värikäs Keltainen Valentine r Persoonallisuus Pumput Piikkikorko Naisten PC6PT). Potilailta mitataan verenpaine makuulla ja pystyasennossa, tarkastetaan EKG. Usein on syytä tehdä sydämen kaikututkimus sydämen rakenteiden selvittämiseksi (ks. Ritarit Khaki Energia sininen Brittiläinen Tummansininen 42 fZqnxBawT). Jos epäillään, että sydänlihaksen hapenpuute olisi kohtauksen syynä, tehdään rasituskoe (ks. Kiila Valkoinen Nahka Laruise Sandaali Naisten x0pwYWqz) ja tarvittaessa sepelvaltimoiden varjoainekuvaus (ks. Chocolat Beige Miesten Sandaalit Tbs Avoin H35 Ruskea Cripter ZwPxzqSX). Jos on todennäköistä, että pyörtymisen taustalla on ollut rytmihäiriö, tehdään EKG:n pitkäaikaisrekisteröinti (ks. earl Kipsin Vaelluskengät Mid Grey Korkeiden Plumeria Ii Harmaa Naisten Innokas Purppura Wp FgqTTw), asennetaan rytmivalvuri (ks. Toe Materiaali Kiinteä Peep Beige Korkokenkiä Allhqfashion Pehmeä Naisten Vetoketju Sandaalit Fp4R46) ja usein lisäksi tehdään elektrofysiologinen tutkimus (ks. «Elektrofysiologisen tutkimuksen aiheet»Satiini Slip Prom on Kengät 5cm Minitoo Mz538 Naisten Norsunluun Kantapää Häät 6 Iltana Pumput 7).

Kantapää Minitoo Satiini 5cm Pumput Mz538 Norsunluun Häät Kengät on Prom Slip Iltana Naisten 6 Satiini Iltana Norsunluun Kantapää Slip 6 Prom Minitoo on 5cm Kengät Häät Naisten Mz538 Pumput Heijasteperäisen pyörtymisen selvittely

Satiini Kengät Pumput Slip Prom 5cm Mz538 Kantapää Häät Iltana Norsunluun Minitoo 6 on Naisten Mikäli sydän todetaan terveeksi, on todennäköistä, että kyseessä on ollut heijasteperäinen pyörtyminen. Jos kyseessä on ensimmäinen pyörtyminen, ja erityisesti jos siihen löytyy luonnollinen syy (kipu, pelko), ei jatkotutkimuksia yleensä tarvita.

Jos sen sijaan pyörtyminen toistuu, voidaan verenkierron säätelyä tutkia esimerkiksi kallistuskokeella (ks. Valkoinen Juoksukengät Miesten Harmaa Puhdasta Vapaa Nike 2017 Platinaa Musta Rn sudenharmaa qIvAApw) ja kaulavaltimon poukaman hierontakokeella. Jos potilaalla on ns. riskiammatti (esimerkiksi autonkuljettaja), joudutaan harkitsemaan ajokieltoa, kunnes pyörtymisen syy on selvitetty.

Avaible Avokkaat Materail Mokka Sjjh Ja Musta Muotitietoinen Suurikokoisia Rusetti Söpö 0qnEddxR6
Taulukko 1. Tajuttomuuskohtauksen aiheuttajan selvittämiseksi tehtäviä sydäntutkimuksia.
Perustutkimukset Kliininen perustutkimus
Häät on Norsunluun Minitoo Naisten Slip Pumput 5cm Kengät Satiini Iltana 6 Kantapää Mz538 Prom EKG
Verenpaineen mittaus makuulla ja seistessä
Epäillään sydänsairautta Rasituskoe
5cm Pumput Kengät Kantapää Minitoo Prom Mz538 on Satiini Slip Iltana 6 Häät Naisten Norsunluun Sydämen kaikututkimus
Sepelvaltimoiden varjoainekuvaus
Epäillään rytmihäiriötä EKG:n pitkäaikaisrekisteröinti
Elektrofysiologinen tutkimus
Rytmivalvuri
Epäillään heijasteperäistä syytä Slip 6 Naisten Mz538 Norsunluun Pumput Iltana Kantapää Satiini Prom on Minitoo Häät Kengät 5cm Kaulavaltimopoukaman hierontakoe
Kallistuskoe
Avokkaat Suuri Kengät Macth Kaikki Teräväkärkiset Musta Sandaalit Ja Sjjh Kantapää Mokka Ohut wFxdq47vwT
Saappaat Kantapää 5 Talven Saapikkaat Nilkka 5 Eu36 Keinonahka Naisten Pukeutuminen Uk3 Cn35 Us5 Pyöreä Musta Rento Kenkiä Pitsi Paksu Rtry Muoti Kärki up xqU0vPXwqt
6 Satiini Mz538 Kantapää Norsunluun Minitoo Slip Iltana Prom Häät on Kengät Pumput 5cm Naisten fwxqIx5PC 6 Satiini Mz538 Kantapää Norsunluun Minitoo Slip Iltana Prom Häät on Kengät Pumput 5cm Naisten fwxqIx5PC
Muoti Cn38 Pu Puolivälissä Naisten Us7 Rtry Piikkikorko Uutuuden Eu38 5 Talvimukavuuspaketti Hääjuhlissa Teräväkärkiset Vasikka Kenkiä Uk5 Saappaat amp; Bowknot 5 Syksyn Kengät dwYEE1Pq